Diskuse

Já se bavííím

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je tak zábavný jako kdysi jeden nejmenovaný slovenský (zpívající). Problém je v tom, že jsou oba psychopati. 

A myslím si to už dlouho, dávno před korunovací :-P. Slovy mého kamaráda psychiatra: "Všichni v sobě máme kousek psychopata, jde jen o to, co mu dovolíme." Doufejme, že mu nedovolí příliš. Že vyhraje chytrej srandista a my se budeme pouze náramně bavit a mít o čem plácat na webu ;-).

2 3
možnosti
Foto

Jestli máte na mysli telenovelu, kterak Schwarzenberg prezidentem českým býti chtěl, pak je to spíše k pláči než k pobavení.

5 9
možnosti
JK

A co když to byl záměr? Co když chtěl MZ upozornit na to, že prezident u nás nemá skoro žádné pravomoci a přitom musí podepsat každý papír, který mu někdo strčí na stůl? Ostatně to na začátku deklaroval, že on to dělat nebude. (Stále ještě považuji přímou volbu prezidenta v ČR za nesmysl.)

5 5
možnosti
JH

J52a36n 54H98o15r23a

22. 5. 2013 15:32

Jednak byl předsedou parlamentu a poté premiérem, takže v obou funkcích s tím mohl "něco dělat" , a druhak ho nikdo do té funkce nenutil a on i sám velmi dobře věděl do čeho leze. A jinak už takhle má Zeman z českých presidentů jedno velké prvenství - za tak krátkou dobu ve funkci ještě proti žádnému presidentovi se nemanifestovalo.

4 3
možnosti
Foto

Podle mého názoru to bude gradovat a veselí nebude ubývat. Trapnost ve zvýšené míře odhaduji v druhé polovině seriálu.

6 3
možnosti
PR

P14a98v14e47l 26R86y84s

22. 5. 2013 14:38

To jsou "meziřádky" jak za války nebo za komančů...;-)

1 5
možnosti