Diskuse

Školství očima diskutérů aneb...

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P61a35v95e56l 39B34a84c13í80k

23. 4. 2013 20:56

Ať je školství jaké chce lze ho celkově hodnotit asi podle toho jak vzdělané lidi nakonec přinese daná úrověň vzdělávacího systému. Nevím jestli jsou lidé blbější nebo je ta práce tak složitá nebo ty školy stojí za prd, ale prakticky na každé pracovní místo na uřadech požadují vysokou školu. Přitom když to nezmu tak matka dělala vedoucí účtárny v destě s tisíci zaměstnanci se střední školou a strejda se střední školou projektoval rozvodné sítě v polovině zemí RVHP  a teta léta projektovala domy se stavební průmyslovkou , to by dnes šlo stěží.

3 0
možnosti
MS

A co vám připadá divné na těch článcích i diskuzích? Lidé si prostě povídají, předávají zkušenosti a občas se vyskytně někde Neználek nebo Všeználek. Však blogeři nejsou jiní, ač si myslí, že diskutér je méněcenná osoba.

11 0
možnosti
JS

Já jsem velmi ráda, že vy, jako jediný člověk na planetě máte ponětí o finském školství a jste schopný posoudit rizika a benefity známkování/absence známkování v kontextu tohoto systému, potažmo že jste schopný popsat konsekvence systému známkování ve školství českém. Srdečně vám za to děkuji! ;-D

11 0
možnosti
Foto

Sycha...král rozumbradů, který je tak nad věcí a je tak moc vzdělanej, že mu za jeho drzost a aroganci zakázal admin diskutovat...a tento člověk chce ukazovat na nedostatky ostatních..ach Sycho, těším se na den, kdy zjistíte, že každý má právo kafrat do čehokoliv:-)

15 2
možnosti
FP

nebudu tedy s vami diskutovat, jen reknu, nesouhlasim :-)

14 0
možnosti